fbpx

First Class Trouble komt in november naar PS4 en PS5

Sony heeft bekendgemaakt dat First Class Trouble naar PS4 en PS5 komt. First Class Trouble is net als Among us een social deduction game waarbij spelers moeten samenwerken om de verrader te vinden. verraden. Zo moet je ontdekken weet je vriend of vijand is.

De opzet is eenvoudig: een vijandige AI heeft de touwtjes overgenomen van de mens op het ruimtestation Alithea. Aan het begin van elke game krijgt elke speler een rol toegewezen: die van menselijke Resident of als mens vermomde Personoid.


De bewoners van het station moeten het mainframe van de AI zien uit te schakelen. De Personoid daarentegen moet de menselijke bewoners koste wat kost zien te stoppen. Leuk detail: je weet nooit wie een Personoid is, aangezien ze zich kunnen vermommen als mensen.

De Personoids zullen dan ook proberen om de vervelende mensen uit de weg te ruimen op een inventieve manier. Laten verzuipen in een bad? Van een loopbrug smijten? Of een onfortuinlijke elektrocutie veroorzaken? Het kan allemaal. Het enige wat zeker is, is dat je niemand kan vertrouwen in First Class Trouble.

Hadden we trouwens al gezegd dat First Class Trouble inbegrepen is bij PlayStation Plus in november? Je kan de titel gratis downloaden van 2 november tot 6 december.

Een reactie achterlaten