fbpx

FIFA 23 krijgt volgende week gratis World Cup update

Schermafbeelding 2022 11 03 om 03.55.41

Uitgever EA heeft bekendgemaakt dat FIFA 23 op 9 november een World Cup update krijgt. De World Cup modus laat je jouw eigen wereldbeker spelen met de 32 gekwalificeerde landen.

De World Cup update is gratis en komt naar alle platformen, behalve de Switch. Waarom Nintendo’s handheld wordt overgeslagen? Allicht omdat de Switch versie van FIFA 23 een Legacy Edition is. De game bevat dus alle features van FIFA 22 Legacy Edition, zonder de baanbrekende vernieuwingen.


In ieder geval kan je via de World Cup modus je eigen Qatar 2023 op poten zetten. Cool is dat je zelfs landen kan laten deelnemen die niet gekwalificeerd zijn. Daarnaast is er een modus voor online toernooien, waarin je de hele competitie van begin tot eind kan spelen met eender welke gekwalificeerde ploeg.

Van 21 tot 18 december wordt de modus ‘live’ geüpdatet tijdens groepsfase en knockout fase, waarbij je een singleplayer toernooi kan spelen met samenstellingen gebaseerd op echte wedstrijdverslagen. Niet tevreden met een bepaalde uitslag? Dan kan je de match opnieuw spelen om de geschiedenis te herschrijven.

In FUT zit deze keer geen World Cup, al komen er tussen 11 november en 23 december wel nieuwe campagnes, uiteraard met passende beloningen. Ook worden er 30 World Cup Heroes cards toegevoegd.

O ja, en voor wie dat nog niet genoeg is: het WK dringt ook Call of Duty: Modern Wafare 2 binnen en stuurt je zowel als Neymar en Pogba op het slagveld op.

Een reactie achterlaten