fbpx

Zo zien Neymar en Pogba eruit in Modern Warfare 2

MW2 1

Call of Duty heeft al talloze cross-overs gehad, gaande van Attack on Titan, Rambo en John McClane tot zelfs Kong. Al komt Modern Warfare 2 nu toch met één wel erg aparte toevoeging, namelijk professionele voetballers. Zo zijn de eerste beelden van Neymar en Pogba gelekt.

Eerdere geruchten deden vermoeden dat Lionel Messi, Neymar Jr. en Paul Pogba zouden opduiken in de militaire shooter, maar alleen van die laatste twee zijn nu screenshots opgedoken. Beide personages maken deel uit van een World Cup event dat tijdens het WK 2022 van Qatar zal doorgaan.


Beide profvoetballers zijn uitgedost met een militaire uitrusting, kogelvrije vesten en wapentuig. Kijk trouwens vooral uit voor de ‘fake death’ vaardigheid van Neymar. Want voor je het weet, valt hij rollend op de grond, om je in de rug te schieten als je voorbij loopt.

Of de skins tegen betaling worden aangeboden of als beloning tijdens het WK 2022-event is niet bekend. Wanneer ze precies komen ook niet. Het WK gaat op 20 november van start.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vandaag officieel uit, al zal je nog even geduld moeten uitoefenen om te spelen. Wie de fysieke versie van de game koopt, moet immers nog steeds de volledige game downloaden.

Neymar

Pogba

Een reactie achterlaten