fbpx

Fans niet te spreken over PlayStation Plus versie van Godfall

godfall challenger edition

Volgende dinsdag kunnen we aan de slag met de nieuwe PlayStation Plus titels. Zoals eerder al gelekt, zijn dat Godfall (PS5 & PS4), Mortal Shell (PS4) en LEGO DC Super Villains (PS4). Toch zit er een addertje onder het gras, want van Godfall krijgen we niet de volledige versie, maar de beperktere Challenger Edition. En dat zint gamers niet.

PlayStation Plus abonnees kunnen aan de slag met Godfall: Challenger Edition, een speciale versie van de game die speciaal voor PlayStation Pus gemaakt werd. Die Challenger Edition geeft volgens de PlayStation Blog toegang tot drie verschillende modi: Lightbringer, Dreamstones en the Ascended Tower of Trials. Alle drie zijn het co-op modi uit de endgame content van Godfall.


Het lijkt dus eerder op een demo of trialversie van de actiegame. En dat vinden veel PlayStation Plus-abonnees niet ok. Waarom kan Sony niet gewoon de volledige game aanbieden?

Toch is enige nuancering aan de orde, want in tegenstelling tot de campaign waar je vrij snel doorheen bent, zijn Lightbringer, Dreamstones en the Ascended Tower of Trials de lijvigste modi uit de game. We krijgen volgens de makers niet alle content uit de game, maar wel de modi die het meest representatief zijn voor de Godfall ervaring.

Wie absoluut de campaign willen spelen, kan tegen betaling upgraden naar de Deluxe Edition. De trailer van de Challenger Edition kan je hieronder bekijken.

Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten