fbpx

Eternights verschuift naar zomer 2023

Eternights

Het wordt nog iets langer wachten op de post-apocalyptische RPG Eternights, want ontwikkelaar Studio Sai heeft bekendgemaakt dat de titel verschijnt in de zomer van 2023. Oorspronkelijk stond de game gepland voor begin 2023.

De game volgt een kalendersysteem waarbij elke dag wel iets te doen. Tijdens het avontuur mag je dodelijke monsters te lijf gaan, terwijl je de liefde van je leven probeert te vinden. Relaties opbouwen en monsters verslaan tijdens een kalenderjaar? Lijkt een beetje op Persona, niet?


In tegenstelling tot Persona, heeft Eternights echter een real-time gevechtssysteem. Jouw personage immers een speciale arm, waarmee je een soort van lichtzwaard kan projecteren om vijanden mee te bestrijden.

Waarom de game dan uitgesteld wordt? Omdat er toch nog een hoop verbeteringen doorgevoerd worden. Zo laat Studio Sai weten dat-ie ondertussen een vernieuwde User Interface heeft ontworpen en de flow van de game sterk heeft verbeterd. Daarnaast is het level design aangepast om spelers meer motivatie te geven om allerlei locaties te verkennen.

De game ziet er inderdaad al wat scherper uit vergeleken met de aankondiging vorig jaar. Vanaf de zomer in de rekken dus!

Een reactie achterlaten