fbpx

Elden Ring krijgt stevige gratis update vóór launch uitbreiding

Elden Ring shadow erdtree 2

Op 21 juni is de Shadow of the Erdtree-uitbreiding van Elden Ring er eindelijk. Om de hoofdgame verder te stroomlijnen lost FromSoftware een verse patch op 20 juni. Die voegt enkele nieuwe features toe.

Een van de nieuwigheden: nieuwe items voor je inventaris worden nu aangegeven met een ‘!’. Ook is er een nieuwe tab met ‘Recent Items’  die alle voorwerpen toont die je als laatste verkregen hebt.


Verder zijn er nieuwe features voor de Summoning Pool. Een actieve Summoning Pool wordt bijvoorbeeld overgezet naar een NG+ op het einde van de game. Ook kunnen individuele Summoning Pools aan- of uitgezet worden in het gloednieuwe Map Functions Menu. Tot slot worden vanaf nu alleen actieve Summoning Pools geselecteerd als je het Small Golden Effigy gebruikt.

Wie het avontuur met een nieuw personage begint, krijgt ook meer opties. Zo zijn er vijf nieuwe haarstijlen toegevoegd aan de Character Creator. De nieuwe stijlen kunnen meteen gekozen worden bij het begin van Elden Ring, maar ook via de Clouded Mirror Stand of Rennala’s Rebirth feature.

Ben jij je al aan het voorbereiden voor Shadow of the Erdtree? Dat zal nodig zijn, want onze wij ontdekten in Parijs dat het speelt als Elden Ring in overdrive.

Een reactie achterlaten