fbpx

Eerste tv-spot van Marvel’s Spider-Man 2 opgedoken

spider man 2 ad ps5

Sony heeft de marketingmachine voor Marvel’s Spider-Man 2 duidelijk al opgestart. De uitgever zond een live-action tv-spot uit voor de PS5-game op de Australische sportzender ESPN tijdens een voetbalmatch. En dat werd duidelijk gesmaakt door de fans.

Hoewel het geen in-game footage is, ziet het er wel cool uit. Zo lijkt de spot op een nieuwsbericht waarin Peter Parker samen met Miles Morales een bende heeft aangepakt.


Oorspronkelijk dacht het internet dat het om een fake video ging. Maar al snel bevestigden verschillende kijkers dat het spotje effectief uitgezonden was op de Australische sportzender. Een gelijkaardige spot voor de Horizon: Forbidden West-uitbreiding Burning Shores werd ook getoond.

Opvallend is de releasedatum die vermeld wordt in het reclamefilmpje: volgens de spot staat Marvel’s Spider-Man 2 gepland voor lente 2023. Tal van fans begonnen al te juichen, al is het natuurlijk zo dat Australië in het zuidelijk halfrond van de planeet ligt. De lente start er op 1 september en eindigt op 31 december.

Recent liet Insomniac Games nog optekenen dat de sequel gepland staat voor herfst 2023 en zijn release window zeker zal halen.

Een reactie achterlaten