fbpx

Eerste trailer voor Monster Hunter film is er

Op het Shanghai International Film Festival heeft filmuitgever Impact Pictures een eerste trailer getoond van de Monster Hunter-film. De trailer is nog niet officieel verschenen en werd off-screen gefilmd tijdens het festival. De Monster Hunter-film verschijnt eind 2020 bij ons de bioscoop. Of we hier blij moeten mee zijn, is een andere vraag.

De film wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson die we vooral kennen van de Resident Evil-films. Ook hier speelt Milla Jovovich de hoofdrol (niet toevallig de echtgenoot van Anderson)  en wordt ze bijgestaan door onder andere martial arts-acteur Tony Jaa, Ron Perlman en hiphopper T.I.


Anderson haalt zijn inspiratie uit de gamereeks, maar het lijkt erop dat de Britse regisseur net als bij de Resident Evil-films vooral zijn eigen weg opgaat. Tot grote spijt van de fans die liever het bronmateriaal wat meer waarheidsgetrouw behandeld zien.

Maar goed, de hoop niet opgeven. Paul W.S. Anderson was ook de regisseur van de allereerste Mortal Kombat-film uit 1995, dus misschien komt het nog allemaal goed.

Een reactie achterlaten