fbpx

Eerste hunter in Monster Hunter film is opgedoken

Monster

Enkele dagen lieten we jullie nog weten dat de nieuwe Monster Hunter film geen hol met de game te maken had. Dit besloten we nadat we de eerste setfoto’s gezien hadden met Milla Jovovich als stoere militaire in een woestijn. Sony wil ons op andere gedachten brengen en heeft een nieuwe setfoto gedeeld. Nu mét een Monster Hunter.

Sony heeft namelijk een foto getweet waarop we alweer hoofdrolspeelster Milla Jovovich te zien (niet toevallig de vrouw van de regisseur). Maar nu schouder aan schouder met martial arts-acteur Tony Jaa die niet alleen een gigantische Jawblade meezeult, maar ook een boog. Jawel, net een echte Monster Hunter.


Naast de foto raakte ook nog wat meer bekend over het verhaal. We hadden jullie al verteld dat er een portaal opent tussen onze dimensie en die van Monster Hunter. Uiteraard loopt het en komen er enkele misbaksels door. Al snel ontdekken onze militairen dat vuurwapens niet werken. De monsters zijn alleen te doden met wapens gemaakt van monstermaterialen. En dus moeten onze helden leren vechten met wapens, gemaakt door Hunters.

Klinkt allemaal onnodig ingewikkeld, maar goed. Zolang wij maar een scène te zien krijgen waarin een Hunter een kolossaal monster uitbeent met zijn uit de kluiten gewassen fileermes, zijn wij tevreden.

Monster

Een reactie achterlaten