fbpx

Monster Hunter film heeft geen hol te maken met de game

Monster Hunter

Een tijdje geleden brachten we jullie het nieuws dat de Monster Hunter franchise van Capcom verfilmd wordt. Daar zijn nu de eerste beelden van opgedoken en die beloven niet veel goeds. Geen gigantische zwaarden, bogen en glaives, want de jagers in deze film zijn militairen. Met automatische geweren. Zucht.

De prent wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson, die ook al achter de camera kroop voor de Resident Evil films. Natuurlijk kan vrouwlief Milla Jovovich niet ontbreken. De hoofdrolspeelster keert ook voor Monster Hunter terug als een van de hoofdpersonages.


Waarom niet aan de bekende formule van de games vasthouden? Dat komt door het verhaal. Zo zou er een portaal openen, dat onze wereld met die van Monster Hunter verbindt. Om te voorkomen dat Monsters onze wereld dus overrompelen, wordt er een UN Task Force op pad gestuurd om te zorgen dat monster niet door de deur geraken.

De eerste foto’s vanop de set doen vermoeden dat er gevochten wordt in de woestijn. En dat er veel kogels in het rond zullen vliegen. Iets waar de fans meteen hun onvreugde over uiten op Instagram, waar Milla Jovovich de beelden online gooide.

Eerder had ook Diego Boneta al een afbeelding gepost van zijn personage, waarop hij te zien is in gevechtsuitrusting.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meet Sergeant Marshall… ?? #monsterhuntermovie Photo cred: @giftedtalents

Een bericht gedeeld door Diego Boneta (@diego) op

En eentje met de volledige squad!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alpha team wishes you a happy Halloween all the way from the Tankwa desert #monsterhuntermovie

Een bericht gedeeld door Diego Boneta (@diego) op

Enige afbeelding die ietwat doet denken aan Monster Hunter, is eentje van Milla Jovovich, waarop ze poseert met een Slinger aan haar arm. Je weet wel, de katapult waarmee je noten of iets dergelijks als afleiding naar de monsters kan schieten. Hoe de slinger tussen al dat high-tech geweld aan bod komt, blijft natuurlijk de vraag. Al belooft Jovovich dat bekende wapens uit de games de revue zullen passeren.

Een reactie achterlaten