fbpx

Capcom heeft grote titel gepland voor eerste kwartaal 2024

Resident Evil 4

Capcom is van plan om een belangrijke en onaangekondigde game uit te brengen tijdens de eerste drie maanden van 2024. De uitgever maakt het nieuws bekend via zijn laatste financiële cijfers. Vermoedelijk volgt een onthulling van de titel tijdens The Game Awards in december.

Om welke mysterieuze game het gaat? Daar kunnen we alleen maar naar raden. Aangezien het voor Capcom een ‘belangrijke’ release is, zou het een nieuw deel in Monster Hunter franchise kunnen zijn. De reeks viert zijn twintigste verjaardag namelijk in maart 2024. Al kan het even goed die langverwachte remake van Resident Evil: Code Veronica X zijn? Misschien zelfs Devil May Cry 6. Of eventueel een Dino Crisis remake?


Talrijke opties dus, maar voor de onthulling moet we waarschijnlijk wachten tot The Game Awards in december. Tenzij Sony nog een State of Play op ons wil loslaten in november.

Welke titel het ook moge zijn, de game zal de cijfers van Capcom in ieder geval een sterke boost geven. De uitgever is op koers om voor het elfde jaar op rij een groeiende omzet te behalen. Dat de remakes van die oudere Resident Evil game een goede keuze was, staat dus buiten kijf.

Welke game zou jij graag zien van Capcom?

Een reactie achterlaten