fbpx

Eerste beelden Need for Speed Unbound gelekt

need for speed unbound 1

Vlak voor de onthulling zijn de eerste beelden van Need for Speed Unbound gelekt. De Japanse retailer Neowing plaatste vroegtijdig een handvol screenshots van EA’s nieuwe racegame online. Dat het er anders uitziet dan vorige games in de serie, is een understatement.

Een vorige leak toonde al dat Need for Speed Unbound een op anime-geïnspireerde look krijgt. En de nieuwe screenshots bevestigen dat. Zo zien we cel-shaded personages poseren bij hun bolide en allerlei handgetekende visuele effecten.


De Japanse webshop deelde ook de releasedatum: Need for Speed verschijnt al op 2 december. Opvallend: er wordt enkel een PS4- en Xbox One-versie van de game vermeld. Of de racer ook naar Xbox Series X en PS5 komt, is nog niet duidelijk. Die releasedatum lijkt ons in ieder geval reëel, gezien eerdere geruchten al deden vermoeden dat er dit jaar nog een Need for Speed in de rekken landt.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Need for Speed Unbound is ontwikkeld door Criterion, de bedenkers van de explosieve racereeks Burnout. Spektakel verzekerd dus, maar of Need for Speed-fans hier ook zitten op te wachten, is zozeer de vraag.

Vanavond om 17u onthult EA officieel zijn racegame met de eerste trailer en gameplay.

need for speed unbound

nfs unbound.0

need for speed unbound leaked

NFS Unbound

NFS Unbound 1

Laat een reactie achter