fbpx

HPTO

Eerste gameplay van nieuwe Need for Speed gelekt

Need for Speed 2022

Uitgever EA blijft verrassend stil over het nieuwste deel in de Need for Speed reeks. Iets waar een recent lek wat verandering in brengt. Op Reddit is een video opgedoken van de vermoedelijke nieuwe telg. En hoewel het fragment slechts enkele seconden lang is, geeft het ons een indicatie van de grafische stijl van de racegame.

In het clipje zien we een klassieke Chevrolet een poging wagen om door een monument te rijden. Al slaagt de vintage bolide daar niet in. Wanneer de wagen het obstakel raakt, verschijnen er cartooneske effecten op het scherm, zoals een doodshoofd en engelenvleugels. Ook verschijnt er een even een rode filter over het beeld.


Een stijl die we nog nooit gezien hebben voor de raceserie dus, maar eentje die niet per se onbekend was. Zo circuleerde een tijdje geleden al een gerucht dat de game een realistische stijl zou krijgen met anime-elementen. Een beetje zoals snowboardgame SSX.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Verder weten we niet veel, behalve dat de game gepland is voor november. Of dat nog steeds zo is, blijft echter een raadsel.

Laat een reactie achter