fbpx

Eerste PlayStation VR2 commercial ziet er indrukwekkend uit

Sony’s marketingmachine voor PlayStation VR2 is gang getrapt. De nieuwe VR-headset voor PS5 ligt begin 2023 in de rekken, dus vindt Sony het tijd om de capaciteiten van de VR-headset in de schijnwerpers te zetten. En dat doet het met een coole trailer.

Zoals je hierboven kan zien, geeft de video een demonstratie van alle features van de headset en de bijhorende controllers. Dat gaat van eye tracking en haptische feedback tot adaptieve trigger en zelfs touch recognition.


Zo kan je bijvoorbeeld in-game items of menu-opties gaan selecteren enkel door ernaar te kijken. Ook cool: de controllers registreren de posities van je vingers en dat zie je ook in de games zelf.

Alle features maken VR-gaming volgens Sony nog realistischer en meeslepender. Tel daarbij nog het 4K HDR beeldscherm en het mag duidelijk zijn dat de headset je naar indrukwekkende werelden zal brengen.

Al vrezen wij met al die technologische hoogstandjes toch wat voor de prijs. Met dergelijke functies zal de headset gemakkelijk €500 kosten.

Wat denk jij van de PlayStation VR2?

Een reactie achterlaten