fbpx

Eerste details van The Last of Us 3 gelekt

last of us part 3

Tijdens het weekend is er heel wat info van The Last of Us 3 gelekt. Zo zou ontwikkelaar Naughty Dog een groep nieuwe personages introduceren en opnieuw een grote rol wegleggen voor Ellie. De info is afkomstig van twee leakers die bekend staan voor hun primeurs over Marvel-films en series.

Hoewel Naughty Dog nog niet bevestigd heeft dat deel 3 überhaupt in ontwikkeling is, onthulde leaker DanielRPK dat de game maar liefst vijf nieuwe personages introduceert, met name Gracie, Ezra, Val, Mason en Lucas. Het vijftal zijn Scavengers, die proberen te overleven in de buitenwijken van een post-apocalyptische stad. Hun uitvalsbasis is een huis in Victoriaanse stijl.


Lucas wordt beschreven als een aardig personage, die in de loop van het avontuur een duistere kant ontwikkelt. Hij start een een relatie met een jongere Scavenger. Dat is vermoedelijk Gracie, die tussen de 18 en 25 jaar oud zou zijn.

Mason is dan weer een oud-militair, die gedwongen wordt om te kiezen waar zijn loyaliteit ligt, wanneer Val als leider wordt aangesteld van de groep. Het leiderschap van Val valt duidelijk niet in de smaak bij enkele personages, aangezien Ezra de leiding naar zich toe wil trekken. Ezra wordt dan ook een beetje voorgesteld als de antagonist binnen de groep overlevenden.

Tot daar de nieuwe personages, want er duiken ook wat bekende gezicht op. Zo meldt ViewerAnon dat Ellie een minstens even grote rol krijgt in Part 3 als in Part 2. Of Dina, Abby en Lev ook terugkeren, is niet bekend.

Ook vermeldt leaker ViewerAnon dat de motion capture voor de game al dit jaar zou starten.

Een reactie achterlaten