fbpx

Eerste beelden van Marvel’s Spider-Man 3 gelekt?

spider man 3 silk

Eind vorig jaar werd ontwikkelaar Insomniac Games het slachtoffer van een cyberaanval. Zowat alle toekomstplannen van de studio werden online gegooid, al zat er weinig materiaal van games zelf in. Verschillende vroege screenshots van Marvel’s Spider-Man 3 zouden achter de hand gehouden zijn. Als ze echt zijn tenminste…

Onlangs doken afbeeldingen op van een vermoedelijk vroege build van Marvel’s Spider-Man 3. De afbeeldingen zouden afkomstig zijn van de Insomniac hack vorig jaar. De beelden zien er behoorlijk ruw uit.


Op het eerste gezicht zou je denken dat het gaat om Miles Morales, maar als je beter kijkt, merk je dat het een vrouwelijk personage is met een kenmerkende letter ‘S’ op de borst.

Volgens de leaker gaat het om Silk, die volledig speelbaar wordt in het derde deel. In de comics werd de Koreaans-Amerikaanse studente Cindy Moon gebeten door dezelfde spin als Peter Parker, maar kreeg ze lichtjes andere krachten. Silk heeft een sterkere Spider-sense en kan organisch web schieten zonder web-shooters.

Ook zien we in de screenshot nog wat van de omgeving, allicht Central Park, waar ze doorheen slingert. Voor deze vroege build zou Insomniac haar trouwens de moveset van Miles gegeven hebben. Vandaar allicht de smartphone in haar handen.

Dat Marvel en Sony Silk als nieuwe Spider-heldin wil pushen, blijkt ook uit de plannen met Amazon voor een Silk tv-serie. Die onderhandelingen zijn begin 2023 echter afgesprongen, dus zoekt Sony een nieuwe streamingpartner.

Echt of niet? Zolang we geen officiële bevestiging krijgen van Insomniac, neem je deze beelden voorlopig met een korreltje zout. Weten we wel: uit de gelekte documenten van de cyberhack staat Marvel’s Spider-Man 3 gepland voor eind 2028. Eerst krijgen we nog Marvel’s Venom (herfst 2025) en Marvel’s Wolverine (herfst 2026) tussen de kiezen.

Spider 1

Spider 2

Een reactie achterlaten