fbpx

Dying Light 2: Stay Human heeft goudstatus bereikt

Dying light 2

Zombiejagers van de Lage Landen, trek alvast jullie uitrusting aan! Ontwikkelaar Techland heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van Dying Light 2: Stay Human afgerond is. De openwereldzombiegame zal dus zonder problemen op 4 februari verschijnen en dan kan de jacht op geïnfecteerde hersenvreters officieel beginnen

Nu de ontwikkeling afgerond is, kan het printen van de schijfjes en het werk aan de day one patch beginnen. Met nog ruim twee maanden te gaan tot de launch, heeft de game zijn goudstatus uiteraard vroeg bereikt. Wij hopen dan ook stiekem dat Techland de release nog een weekje of twee naar voren schuift. Net zoals kungfu game Sifu.


Zoals je weet, werd Dying Light 2: Stay Human verschillende keren uitgesteld. Niet alleen door de coronamaatregelen, maar ook omdat de ontwikkelaar een kwalitatieve game willen afleveren. Check hieronder de gameplay trailer.

Dat februari een heerlijke maand wordt voor gamers, staat in ieder geval buiten kijf. Na Dying Light 2: Stay Human volgt Sifu op 8 februari, Horizon Forbidden op 18 februari en Elden Ring op de 25ste. Klinkt goed, toch?

Een reactie achterlaten