fbpx

Kungfu game Sifu komt 2 weken vroeger, dropt vette gameplayvideo’s

Verrassing! Ontwikkelaar Sloclap heeft bekendgemaakt dat zijn kungfu vechtspel Sifu niet wordt uitgesteld, maar twee weken vroeger komt. De game verschijnt nu op 8 februari voor PS5, PS4 en pc. En om dat te vieren, heeft de studio enkele nieuwe gameplay video’s gedeeld.

In Sifu ga je als kungfu leerling op pad om wraak te nemen op de moordenaars van je ouders. En die wraaktocht brengt je naar de Chinese onderwereld, waar je tegenover een overmacht aan criminelen komt te staan. En gezien het hoofdpersonages slechts zijn vuisten als bondgenoten heeft, wordt het beuken geblazen.


In een game die volledig rond vechten, is het belangrijk dat het vechtsysteem bijzonder vlot aanvoelt. Daarom heeft Sloclap free-motion gevechten ontworpen, die rekening houden met de balans van vijanden en van jezelf.

Sterf je tijdens een gevecht? Dan word je meteen een paar jaar ouder. En dat betekent meer zelfbeheersing, ervaring en concentratie. Maar minder fysieke kracht. En wat gebeurt er als je jaren op zijn? Dat zal je moeten ontdekken in de game.

Check zeker de video’s om het coole gevechtssysteem in actie te zien.

Sifu verschijnt op 8 februari voor PS5, PS4 en pc.

Een reactie achterlaten