fbpx

Dr Disrespect verontschuldigt zich voor E3-livestream toiletbezoek

dr disrespect

De gevuilbekte Twitch streamer Dr Disrespect heeft via Twitter zijn excuses aangeboden voor de livestream van een toiletbezoek op E3. Het incident resulteerde in een tijdelijke ban van twee weken. Voor de gelegenheid zet hij even zijn zonnebril af en zijn personage Dr Disrespect opzij.

Dr Disrespect – echte naam: Guy Beahm – wandelde op E3 een publieke toilet binnen, zonder de camera’s uit te schakelen. Daarmee brak hij de voorschriften van Twitch met een ban van twee weken tot gevolg. Frappant genoeg vielen er geen zwaardere straffen. In de Amerikaanse Staat California, waar E3 elk jaar plaatsvindt, is het namelijk bij wet verboden om te filmen op publieke toiletten.


Nu goed, Beahm ziet in dat-ie een fout heeft gemaakt en biedt op Twitter dan ook zijn verontschuldigingen aan:

Beahm zegt dat hij geen kwade bedoelingen had, maar dat-ie zo ondergedompeld werd door de E3-sfeer en zo geconcentreerd was om de beurs te presenteren vanuit het perspectief van Dr Disrespect, dat hij de regels uit het oog verloor. Hij wil zich dan ook excuseren in naam van het Dr Disrespect merk. Zijn volledige verklaring kan je hier lezen.

Een reactie achterlaten