fbpx

Dr Disrespect richt studio op met ex-Call of Duty ontwikkelaars

Disrespect

Herschel ‘Guy’ Beahm IV, beter bekend als de Amerikaanse streamer Dr Disrespect heeft een nieuwe gamestudio opgericht met voormalige ontwikkelaars van Call of Duty en Halo. De studio heet Midnight Society en heeft als eerste project een multiplayershooter.

Midnight Society gaat anders te werk dan de meeste ontwikkelaars. Zo wil de ontwikkelaar vanaf dag 1 zijn fans betrekken bij het ontwikkelingsproces. Dat kan gaan van het testen van recoil op virtuele guns tot de het ervaren van de eerste pvp-sessies. De studio wil dat de fans een impact hebben op de ontwikkeling van de game.


Alles wijst erop dat de eerste games van Midnight Society een multiplayershooter wordt. Zo zijn er werknemers, die ook al meewerkten aan Halo en Call of Duty. Al spreekt de studio ook van ’the next best competitive multiplayer experiences’. En dan ligt een multiplayershooter voor de hand.

Hoe de stijl zal zijn? Afgaande op afbeeldingen op de website, gokken wij dat het een ervaring wordt à la PUBG, Battlefield, Modern Warfare en gelijkaardige shooters.

 

Wat denk jij ervan? Een streamer aan het hoofd van een gamestudio: komt dit wel goed?

Een reactie achterlaten