fbpx

Dit is de nieuwe woestijnmap van PUBG

Eindelijk heeft ontwikkelaar Bluehole de nieuwe woestijnmap van Playerunknown’s Battlegrounds officieel onthuld. Ze kreeg de exotische naam Miramar mee en het wordt een speeltuin van jewelste waar ongetwijfeld weer tal van vegen uit de pan uitgedeeld worden.

Grootste aandachtstrekkers op de map zijn de twee steden: Los Leones en El Pozo. Met een shitload aan wolkenkrabbers is Los Leones een paradijs voor snipers, al loont het ook om de verlaten shops eens te bezoeken voor loot. El Pozo daarentegen is bekend voor zijn entertainment- en industriesector. Je kan mekaar verrot slaan in een worstelarena of nagaan wie de beste biker is in de Death Bowl.


Uiteraard zijn de twee steden niet de enige locaties die een bezoekje waard zijn, want Miramar biedt een vervallen toeristische trekpleister met luxehotels, een industriële haven en kleine, landelijke dorpjes die gereduceerd zijn tot oorlogszones. Wie echt alle details wil, kan terecht op de Steampage van PUBG.

Variatie en diversiteit troef dus. En natuurlijk epische loot. Het eerste wat wij doen op deze map, is op zoek gaan naar een cool luchador-masker.

Een reactie achterlaten