fbpx

Dit is de coolste Nathan Drake statue ooit

Heb je nog een leeg plaatsje op de kast en wil je eens gek doen? Dan is deze übercoole statue van Uncharted 4: A Thief’s End misschien iets voor jou. Enige nadeel is dat je allicht een lening moet afsluiten om het ding aan te schaffen, want het beeld kost maar liefst 1299 dollar. En dat is de goedkoopste versie.

Natuurlijk worden badass statues zoals deze alleen gemaakt door Prime 1 Studio. De graad van detail is dan ook compleet gestoord. Zo zien we Nathan Drake, die aan een houten balk hangt. Met zijn voet steunt de avonturier op een kooi, die bewoond is door een eeuwenoude scheepsmaat van Henry Avery.


Cool is dat de Deluxe versie van het beeldje wordt geleverd met een extra hoofd voor Drake en verwisselbare armen. Op die manier wordt zijn pose iets minder agressief, omdat-ie het pistool inruilt voor een open hand. Maar ook daar weer slecht nieuws, want de Deluxe Editie is nog 100 dollar duurder dan de standaard versie.

Nu goed, je betaalt er een hoop geld voor, maar dan heb je ook wel een beeld van zo’n 70 cm op de kop getikt. Misschien zelfs iets te groot voor dat lege plaatsje op de kast.

Check zeker de video hierboven, waarin alle details van het kunstwerk prachtig aan bod komen. Tijd om een schattenjacht te organiseren om het ding te financieren?

Een reactie achterlaten