fbpx

Dina en Ellie gespot op set van The Last of Us Season 2

The Last of Us

Op dit moment wordt het tweede seizoen van The Last of Us serie opgenomen in Canada. Op de set werden alvast Bella Ramsay (Ellie) en Isabela Merced (Dina) gespot. Beide personages wandelen door een post-apocalyptische setting, waar ook een handvol foto’s van opgedoken zijn.

De verwijzingen naar The Last of Us: Part 2 zijn sterk aanwezig. Zo zien we de iconische tattoo van Ellie op de arm van Bella Ramsay. En dragen beide personages dezelfde wapens als in de game.


Wie de game gespeeld heeft, weet dat de beelden waarschijnlijk verwijzen naar de reis van Ellie en Dina doorheen ze Seattle, waar ze op zoek gaan naar… euhm, laten we dat niet maar niet spoilen.

De gelekte foto’s zorgen ook voor heel wat kritiek. Verschillende fans vinden dat actrice Isabela Merced niet op Dina uit de games lijkt en niet geloofwaardig overkomt. Andere fans vinden het haar van Bella Ramsay te lang voor Ellie en de kledij van beide actrices te proper voor een post-apocalyptisch avontuur door de wildernis. Wat denken jullie ervan?

Op de laatste set foto’s zien we zelfs enkele coole post-apocalyptische decors vanuit Vancouver. De laatste toont zelfs een groep acteurs die de Seraphites (ook bekend als de Scars) moeten voorstellen.

Hoewel Craig Mazin al had verklapt dat The Last of Us: Part 2 allicht verdeeld wordt over 2 seizoenen, zijn er toch al een heleboel elementen uit de game aanwezig. Het tweede seizoen verschijnt ergens in 2025.

Een reactie achterlaten