fbpx

Deze Spider-Man krijgt de hoofdrol in Marvel’s Spider-Man 3

spider man 2

Genoten van de dubbele Spidey trip in Marvel’s Spider-Man 2? Dan hebben we slecht nieuws, want in de toekomst gaat ontwikkelaar Insomniac Games slechts verder met één held. Welke Spider-Man de hoofdrol krijgt in deel 3? Dat heeft de studio ook al bevestigd.

Voor spelers die Marvel Spider-Man 2 uitgespeeld hebben, ligt het natuurlijk voor de hand. Al willen we toch nog even waarschuwen voor spoilers als je nog steeds aan het webslingeren bent. De volgende alinea geeft de verrassing weg, dus wees gewaarschuwd.


In een interview met Gizmodo, lieten director Ben Arfmann en veteraan-schrijver Brittney Morris weten dat het wisselen tussen beide Spider-Men in een sequel allicht niet meer mogelijk is. Zo zou de jongere Miles de primaire held worden, terwijl Peter wat meer naar de achtergrond verdwijnt.

Morris geeft aan dat de game een sterke evolutie in gang zet voor nieuwkomer Miles Morales. Aanvankelijk weet hij nog niet wat hij wil in het leven, maar op het einde is het aan hem om New York te redden. Daarnaast moest hij’ook Peter ondersteunen tijdens momenten waarin Peter niet sterk genoeg was.

“Het idee om de fakkel door te geven leefde al bij het team van Insomniac vanaf de vroege ontwikkeling van de game,” vertelt Arfmann. “Dus groeide Miles uit tot een zelfzekere Spider-Man, met als resultaat dat Peter zich op andere zaken kan concentreren.”

Wij gokken dat Peter nooit helemaal van het strijdtoneel zal verdwijnen, maar switchen tussen beide superhelden zit er in de volgende Spider-Man game niet in.

Een reactie achterlaten