fbpx

Deze Overwatch cosplayers zijn waanzinnig goed

Overwatch haalt tegenwoordig vaak het nieuws. De eerste keer kwam de game aan bod door een te sexy pose van Tracer. Niet veel later doken de personages van Blizzards shooter ook op in natuurfilms. En nu verschijnen overal op internet ook indrukwekkende cosplay-vertoningen van de game.

Een van de coolste opvoeringen is ongetwijfeld Widowmaker van de Russissche Jannet Vinogradova. Die outfit, de make-up… het is er allemaal. Enorm cool.


Jannet

prXPzSC

Of wat dacht je van deze speelse Tracer, door cosplayer Tasha. Ze lijkt sprekend op het personage uit game:

Tasha

Als je nog meer accessoires in een cosplay wil zien, is vooral deze Mercy van OshleyCosplay heel cool. Let vooral op de zelfgemaakte engelenvleugels.

OshleyCosplay

Deze Reaper van Bloodraven mag ook gezien worden. Haar outfit is gesneden uit leder en haar pistolen bevatten enorm veel detail.

Bloodraven

Natuurlijk doen de mannelijke cosplayers ook hun best. De pose van Jechts is misschien een beetje overdreven, maar zijn versie van Zarya slaat de nagel op de kop.

Jechts

Tot slot is er nog Hanzo, gecosplayed door Tomatron5. Zonde van de achtergrond, maar ook zijn kostuum krijgt van ons een dikke thumbs up.

Tomatron5

Overwatch krijgt heel wat liefde van de fans en dat is mooi te zien. Allicht zal Blizzard in de toekomst nieuwe helden voor de game introduceren, dus hopelijk blijven de cosplays komen.

Een reactie achterlaten