fbpx

Deze game ziet eruit als een klassieke Disney-film

Bye Sweet Carole

Mis jij af en toe de geweldige 2D-animatie van de klassieke Disney films? Dan is de gloednieuwe indiegame Bye Sweet Carole wel iets voor jou. De titel is meer dan het lijkt, want ondanks de prachtige animatie, heeft de game een duister kantje zoals Little Nightmares.

Bye Sweet Carole is een dark fantasy horrorgame die zich afspeelt in het Engeland anno 1900 en geïnspireerd is op getekende animatiefilms. De indrukwekkende art style en het ietwat donkere verhaal komen uit het brein van Remothered bedenker Chris Darril. De game is momenteel in ontwikkeling bij Little Sewing Machine en Meangrip Studios.


In Bye Sweet Carole krijgen spelers de controle over Lana Benton, die verblijft in het Bunny Hall weeshuis. Lana is een van de weinige kinderen die gelooft dat haar beste vriendin Carole niet zomaar verdwenen is. En dus gaat ze de verdwijning onderzoeken. Het verhaal laat haar zowel de echte wereld verkennen, alsook het magische koninkrijk van Corolla.

Hoe de game zal spelen? Dat valt nog af te wachten, maar de animatie en art style ziet er alvast geweldig uit. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten