fbpx

Deze Clicker uit The Last of Us is gemaakt van… brood

Clicker brood

Na de launch van een nieuwe project krijgen we vaak fan art te zien, al doen Catherine en Hannalee Pervan van het One House Bakery het toch wat anders. De moeder en dochter waren zo onder de indruk van The Last of Us, dat ze een indrukwekkend standbeeld van een clicker maakten. Volledig gemaakt van brood.

De clicker is gemaakt met allerlei verschillende soorten brood, alsook besmeerd met boter voor de gedetailleerde afwerking. Het resultaat is een indrukwekkend en eetbaar kunstwerk, waaraan moeder en dochter Pervan maar liefst 400 uur aan werkten.


In eerste instantie was de clicker gecreëerd als deelname voor de jaarlijkse competitie voor artistieke vogelverschrikkers. Tijdens de wedstrijd kunnen deelnemers hun vaardigheden tonen, terwijl de lokale bevolking kan stemmen op de favoriete creatie.

Of de clicker echt kan dienen als vogelverschrikker als hij gemaakt is van brood? Dat valt nog te zien, al ziet hij er wel belachelijk goed uit. De winnaar van de wedstrijd wordt trouwens aangekondigd op 23 oktober. Wij zijn benieuwd of deze eetbare fungus de hoofdprijs wegkaapt.

Clicker 1

Clicker 2

Clicker 3

Clicker 4

Een reactie achterlaten