fbpx

Deze battle royale met vampieren komt op 27 april naar PS5

Meestal is battle royale een kwestie van overleven, maar als er vampier deelneemt, is de inzet toch een pak hoger. En dat is exact wat Vampire: The Masquerade – Bloodhunt doet. De free-to-play battle royale game komt op 27 april naar PS5 en pc.

Ontwikkelaar Sharkmob deelde de releasedatum van de game op Twitter:


Het ziet er best cool uit. Zo kan je van gebouwen af sliden met je klauwen en coole krachten gebruiken. En dankzij PS5-specifieke features, wordt de game op PS5 nog beter. Zo maakt de game gebruik van unieke animaties voor de adaptieve triggers en krijg je ook haptische feedback. Dankzij de 3D-audio kan je beter achterhalen waar je prooi zich bevindt. En dat zijn features die je op pc natuurlijk moet missen.

Je kan ook kiezen tussen twee grafische modi. Quality Mode geeft je een ervaring in 4K en 30 fps. Ideaal als je dat roodglimmende bloed van het scherm wil zien spatten. Al kan je natuurlijk ook opteren voor Performance mode in 1440p aan 60 fps. En gezien Bloodhunt een game is met tal van vloeiende acties, is dat misschien wel de ideale manier om de game te spelen…

Vanaf 27 april dus gratis te downloaden op PS5 en pc.

Een reactie achterlaten