fbpx

Deze 24-karaat gouden PlayStation 5 jaar verschijnt nog dit jaar

Mocht je geen fan zijn van het design van de PlayStation 5, dan hebben wij nog een aanrader voor je. Het Britse Truly Exquisite, dat zich ook wel het Premier Luxury Customising Brand van het Verenigd Koninkrijk noemt, brengt namelijk een 24-karaat gouden PS5-console op de markt.

De console staat volgens de makers symbool voor het summum van een luxueuze game-ervaring. Als optie kan je ook een tweede gouden DualSense-controller bijbestellen of een officiële met goud bezette headset. Hoeveel het allemaal mag kosten? Een exacte prijs is nog niet bekend, al zal je hier minstens enkele duizenden euro’s voor neer moeten tellen.


Vind je die gouden behuizing trouwens maar niets? Dan kan je nog altijd voor een 18-karaat Rose Golden PS5 gaan of voor de Platinum versie. Of slimme goudjagers met een kleiner budget wachten gewoon tot een goudkleurige PS5 skin op Amazon verschijnt.

Wil je toch voor the real deal gaan, dan kan je hier intekenen. Volgens de fabrikant zal je snel moeten zijn, want er worden er slechts zo’n 100 stuks gemaakt. Of Sony ook effectief iets te zeggen heeft over de productie? Daar hebben we het raden naar.

De gouden PS5-console zal nog dit najaar te koop zijn.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

PS5

Dualsense gold

PS5 Headset

Een reactie achterlaten