fbpx

Destruction AllStars krijgt zeker een jaar lang post-launch content

Destruction AllStars

Goed nieuws voor alle spelers die uitkijken naar PS5-exclusive Destruction AllStars. Sony heeft voor de titel al een jaar aan updates en extra’s gepland na de release. Verwacht dus regelmatig extra content, coole spelmodi en eventueel nieuwe personages.

John McLaughlin van Sony xDev maakte het nieuws bekend via een interview met Eurogamer. De man loste nog niets concreet, maar schetste wel een beeld van wat fans mogen verwachten. Het doel is om op die manier een geplande roadmap te koppelen aan feedback van de spelers.


“We hebben een plan voor Destruction AllStars, maar de eerste maanden willen we spelers simpelweg aan de slag laten gaan met de game. Ze moeten erin komen en er plezier mee hebben. Natuurlijk zullen we de statistieken bekijken. Nagaan welke spelmodi en personages populair zijn en hoe spelers onze game spelen. En hoewel we zeker een jaar aan content hebben – echt coole dingen – is het belangrijk dat we ook de interactie aangaan met de community en de updates afstemmen op hun feedback.”

Destruction AllStars kan je nu downloaden op PS5. In de game krijg je de keuze uit 16 helden en hun unieke voertuigen. Aan jou om als laatste in de arena overeind te blijven.

Een reactie achterlaten