fbpx

Dead Island 2 verschijnt een week vroeger

Dead Island 2

Na jaren wachten krijgen we eindelijk wat goed nieuws over Dead Island 2. De co-op zombiegame heeft de goudstatus bereikt en komt daarom een week vroeger dan gepland. De release staat nu gepland voor 21 april.

Met nog twee maanden te gaan tot die release, heeft ontwikkelaar Dambuster Studios genoeg tijd om de game te verschepen. En nog een day one patch in elkaar te boksen voor mogelijk gemiste bugs.


In ieder geval lijkt Dead Island 2 een leuke zombieslasher te worden: als speler kruip jij in huid van een dude of dudette die de zombie-apocalypse in Los Angeles overleefde. Je blijkt niet alleen immuun voor de zombie-infectie, maar kan de krachten van zombies tegen hen gebruiken.

Aan jou en een groep resistente overlevenden om uit het afgezette Los Angeles te ontsnappen en alle strompelende hersenvreters op je weg kapot te meppen, beuken, steken of flamberen. En daarvoor beschik je over een waaier aan zelfgemaakte wapens.

De makers hebben ook een cool nieuw verwondingssysteem ontwikkeld zodat het gradueel decimeren van zombies er levensecht uitziet.

Dead Island 2 komt op 21 april naar PS5, Xbox Series en pc. De game krijgt ook een last-gen versie voor PS4 en Xbox One.

Een reactie achterlaten