fbpx

Dead Island 2 heeft geniaal verwondingssysteem voor zombies

Dead Island 2 1

Het is geen verrassing dat Dead Island 2 een bloederige game wordt. Al heb je nog nooit zo’n realistische verwondigen gezien als in deze zombie slasher. Dankzij het Flesh-systeem van Dambuster Studios wordt de schade op het lichaam van je vijand bij elke aanval procedureel weergegeven. En dat ziet er ontzettend cool uit.

In een video tonen de makers het speciaal ontworpen Flesh-systeem van Dead Island 2 in actie. Het komt erop neer dat elke impact van eender welk wapen zichtbaar is op lichaam van een zombie. En zo kan je stap gradueel je vijand tot vleespulp herleiden.


Cool is dat de resultaten er anders uitzien afhankelijk van het wapen dat je gebruikt. Een houw met een kapmes resulteert in een diepe snijwond, een uithaal met een voorhamer zorgt dan weer voor brede kneuzing.

Val je de zombie op een andere plek aan, dan krijg je een nieuw litteken van je aanval te zien op dat specifieke lichaamsdeel. Ideaal om de hersenvreters langzaam toe te takelen alvorens hen een genadeklap te geven.

Toegegeven, het oogt allemaal wat sadistisch, maar het ziet er tegelijkertijd bijzonder cool uit. Doet zelfs een beetje denken aan het systeem dat God of War 3 gebruikte voor ingewanden van monsters.

Check zeker de video.

 

Een reactie achterlaten