fbpx

Dead Island 2 verkoopt 1 miljoen exemplaren in drie dagen

Dead island 2 1 million

Spelers hebben lang moeten wachten op Dead Island 2, maar ze lijken de zombiegame met open armen te hebben ontvangen. Getuige daarvan de verkoopcijfers. Uitgever Deep Silver maakte bekend dat de titel tijdens zijn openingsweekend meer dan 1 miljoen keer over de toonbank ging.

Naast die mijlpaal, deelde de ontwikkelaar een paar leuke gameplay statistieken. Zo speelden alle zombiejagers ter wereld Dead Island 2 al 11 miljoen uur tijdens de eerste drie dagen.


De hersenvreters incasseren stevige klappen, want zo’n 45 miljoen zombies werden tijdens dat eerste weekend doormidden gehakt. Daarnaast verloren de zombies gezamenlijk 756 miljoen ledematen. En in totaal werden zo’n 1,1 miljard ondoden de schedel ingeslagen.

Het sterftecijfer bewijst dan weer dat de game best uitdagend is. Zo moesten speler als 28 miljoen keer het onderspit delven tegen de breinvreters van Hell-A. Dat is meer dan het dubbel dan de populatie van de stad.

Wij vonden Dead Island 2 een vermakelijke en erg gruwelijke sequel, die echter erg vertrouwd speelt. Onze review kan je hier lezen.

Een reactie achterlaten