fbpx

Dead Island 2 officieel onthuld met bloederige trailer

Op Gamescom heeft ontwikkelaar Dambuster Studios officieel Dead Island 2 onthuld met een coole GCI-trailer. Vanzelfsprekend bevat die video de nodige humor en hectoliters zombiebloed. De game verschijnt op 3 februari 2023.

Dead Island 2 speelt af in Los Angeles. Niet echt een eiland, maar laten we daar niet over struikelen. Jij ziet eruit als een Lenny Kravitz-kloon die een legertje zombies de hersenpan mag inslaan op de Hollywood Walk of Fame en andere bekende hotspots. En dat kan met de meest geschifte en zelfgemaakte wapens die je kan bedenken.


Hadden we trouwens al gezegd dat Dambuster ons ook meteen een glimp van de gameplay gaf? De video hieronder introduceert de hoofdpersonages van de nieuwe titel. Best memorabele karakters, al gaan we nog niets verklappen.

De zombiegame heeft een lange lijdensweg achter de rug en was langer dan 10 jaar in ontwikkeling. Recent lekte Amazon de releasedatum en die blijkt helemaal te kloppen. We mogen op 3 februari 2023 eindelijk aan de slag met Dead Island 2.

Wat denk je? Tijd om nog eens wat zombieschedels aan diggelen te slaan?

Een reactie achterlaten