fbpx

Gelekt: Dead Island 2 is alive and kicking, verschijnt in februari 2023

Dead island 2

De vermiste zombiegame Dead Island 2 lijkt eindelijk herrezen. Amazon heeft de productpagina van de game geüpdatet met nieuwe info, screenshots en een releasedatum. De game zou in februari verschijnen.

De zombiegame zou nu volgens Amazon op 3 februari verschijnen voor PS4, PS5, Xbox-consoles en pc. Twitter user Wario64 ontdekte de geüpdatete productpagina. Amazon verwijderde snel de info, maar het kwaad was geschied.


Dead Island 2 speelt zich volgens de beschrijving af in Los Angeles en laat je zowel Beverly Hills, Venice Beach als andere wijken van LA bezoeken. De regio is overspoeld door duizenden zombies en daarom in quarantaine gezet.

Je kan de game met zijn tweetjes in co-op spelen en levert übergewelddadig en intense zombie combat. Je kan kiezen tussen zes verschillende speelbare personages, elk met hun eigen karakteristieken en dialoog. Elk van de zogenaamde Slayers kan je gaan over-the-top gaan customizen.

Je krijgt toegang tot heel wat exotische hak-, steek- en slagwapens om de zombiemeutes te lijf te gaan. Er zijn zo’n 12 verschillende types zombies.

Dead Island 2 werd aangekondigd in 2014, maar ging door development hell. De game wordt nu ontwikkeld door Dambuster Studios, voormalig Crytek UK dat ooit Homefront: The Revolution maakte. De volledige omschrijving kan je op Reddit terugvinden.

Dead Island 2 packshot

Dead Island 2 a

Dead island 2 c

Een reactie achterlaten