fbpx

De wereld van Horizon Forbidden West zit tjokvol zijmissies

In Horizon Forbidden West moet krijgster Aloy haar beste beentje voorzetten om de wereld te redden. Al heeft ze ook wat nood aan ontspanning. En daarom heeft ontwikkelaar Guerrilla Games een trailer gelost met allerlei activiteiten in de openwereldgame.

Zo maken de bekende Hunting Grounds een comeback. In deze jagersuitdagingen krijg je de opdracht om machines onder bepaalde voorwaarden uit te schakelen. Hoe beter je presteert, hoe groter je beloning.


Tussen de verschillende volkeren van de Forbidden West vind je altijd wel enkele enthousiaste krijgers die hun kracht willen tonen in een duel. Zo kan je afzakken naar The Pitt, waar je verschillende vechtersbazen kan uitdagen. Mag het allemaal wat meer zijn? Dan breng je best een bezoekje aan de arena, waar je de gevaarlijkste machines te lijf mag gaan voor een publiek.

Zoek je een andere uitdaging, maar heb je geen zin om te vechten? Dan kan je ook deelnemen aan races door de wildernis van de Forbidden West. Dat en nog veel meer kan je ervaren in deze compleet nieuwe regio. Natuurlijk moet de wereld ook gered worden, dus probeer je hoofdmissies niet te vaak uit te stellen.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari op PS4 en PS5.

Een reactie achterlaten