fbpx

Sony ingenieurs poseren met eerste PS5-console

First PS5

Op internet is een foto opgedoken waarop enkele ingenieurs van Sony poseren met de allereerste PlayStation 5-console. En daarmee weten we meteen ook hoe groot de Sony’s nieuwste console wordt. De vraag blijft wel of de foto echt is, want de niet geverifieerde afbeelding dook eerst op via Discord om daarna gedeeld te worden via ResetEra. De oorspronkelijke bron is echter niet gevonden.

Toch blijft het een interessant beeld. Als de man in de foto effectief de eerste PS5-console in zijn handen houdt, is het toestel best fors. De PS5 lijkt bijna even groot als de romp van de volwassen Aziatische persoon. En dat kan in het voordeel spelen van de koeling. Toch moet ook gezegd dat het design er vanuit dit perspectief een stuk minder futuristisch.


Of is de foto dan toch gephotoshopped? Gezien de omgeving industriële omgeving waar de werknemers van Sony zich in bevinden, is de kans klein. Maar ze bestaat natuurlijk altijd. Al lijkt het ons veilig om aan te nemen dat de uiteindelijke console gelijkaardige proporties zal hebben. Misschien toch maar een groter tv-meubel aanschaffen?

Een reactie achterlaten