fbpx

Sony gooit 10 dagen met kortingen tijdens Days of Play

Schermafbeelding 2023 05 31 om 04.18.04

De Days of Play komen er opnieuw aan en dat betekent kortingen op alles uit de stal van Sony. De koopjesperiode loopt van 2 tot 12 juni en wordt dit jaar ook uitgebreid naar PlayStation Direct en PlayStation Gear. Naast games, kan je ook accessoires en merch kopen aan verlaagde prijs.

De blikvangers zijn de lidmaatschappen voor PlayStation Plus. Zo zijn alle jaarabo’s tijdelijk 25% goedkoper. Wie momenteel een Essential of Extra lidmaatschap heeft, krijgt ook 25% korting op een verlenging van 1 maand, 3 maanden of 12 maanden mits upgrade naar een hogere categorie.


In de PlayStation Store worden ook talloze games  in de aanbieding gezet, al is het nog wachten op een lijst met alle titels die kortingen genieten.

Daarnaast heeft Sony de actie ook uitgebreid naar zijn andere shops. Zo kan je gedurende de actie ook terecht op PlayStation Direct waar je kortingen op hardware, accessoires en fysieke games vindt.

Wie een kijkje neemt bij PlayStation Gear krijgt 20% korting op bepaalde producten via de code DAYSOFPLAY23. Op PlayStation Gear kan je een waaier aan gelicensieerde en gelimiteerde merchandising kopen, geïnspireerd door PlayStation en zijn franchises.

Dat er vanaf vrijdag 2 juni een heleboel koopjes te vinden zijn, staat buiten kijf.

Een reactie achterlaten