fbpx

Days Gone studio werkt aan volledig nieuw openwereldgame

Days Gone bike sitting zombies

Als er ooit een sequel komt op Days Gone, dan zullen we er nog een eind op moeten wachten. Ontwikkelaar Bend Studio werkt namelijk aan een volledig nieuw project. Dat maakte Hermen Hulst, grote baas van Sony Worldwide Studios, bekend via de PlayStation Blog.

Hulst loste het nieuws als deel van een interview, waarin hij het belang van nieuwe project bespreekt. Zo haalde Hulst aan dat nieuwe IP (Intellectual Property) een belangrijk onderdeel zijn van Sony’s strategie.


Hulst wil dat PlayStation Studios blijft vernieuwen en risico’s durft te nemen om zo telkens de grenzen te verleggen en games te creëren die nergens anders gemaakt worden. En toen kwam het nieuwe project van Bend Studio ter sprake:

“And you know, Bend Studio is working on a very exciting new IP that they’re very, very passionate about. They’re building on the deep open-world systems that they developed with Days Gone. So I’m really happy for Bend Studio.”

Meer details zijn er niet bekend, maar we krijgen dus een gloednieuwe openwereldgame van Bend Studio. Wij zijn nu al benieuwd.

Een reactie achterlaten