fbpx

Days Gone 2 petitie rijft 90.000 handtekeningen binnen

Days Gone 2

Ook ontgoocheld toen je hoorde dat Days Gone geen sequel krijgt? Dan ben je niet de enige. Er is namelijk een petitie gestart om Sony te overhalen de plannen voor Days Gone 2 toch goed te keuren. De petitie is ondertussen al zo’n 90.000 keer getekend.

Gamer Kanhai Raval startte de petitie toen bekend geraakte dat Sony de plannen voor een Days Gone sequel had afgekeurd. Reden daarvoor waren de lange ontwikkelingstijd en de gemengde reviewscores die Days Gone ontving. De verkoopcijfers waren volgens Sony niet goed genoeg waardoor een sequel financieel niet interessant is.


Tal van gamers gaan hier duidelijk niet akkoord mee, gezien de teller van de petitie blijft oplopen. Oprichter Raval wil vooral duidelijk maken dat er potentieel zit in een sequel en dat Sony niet zomaar ‘de stekker uit een game kan trekken die eindigde met zo’n geweldige cliffhanger’.

Creative Director John Garvin liet al weten dat fans nu ieder geval niet hoeven te klagen. In een recente podcast liet hij vallen dat spelers niet verrast hoeven te zijn dat er geen sequel komt wanneer ze de game bij launch niet kopen. Om die reden riep hij ook op om games aan full-price te kopen als je wil dat er een sequel van komt.

In ieder geval zijn er genoeg gamers die op Days Gone 2 zitten te wachten. We betwijfelen of 90.000 handtekeningen genoeg voor groen licht van Sony, maar niet geschoten is altijd mis. Binnenkort horen we hier gegarandeerd meer over.

Zie jij een sequel ook wel zitten? Laat dan zeker van je horen en teken hier de Days Gone 2 petitie.

Een reactie achterlaten