fbpx

Cartoonist Jeroom ontwerpt heerlijk foute livery voor Gran Turismo 7

Schermafbeelding 2022 03 17 om 02.33.39

Gran Turismo 7 draait vooral om racen, al kan je er ook creatief mee aan de slag. Zo kan je met de uitgebreide livery editor je bolide voorzien van een unieke look. Sony wil die creativiteit stimuleren en schakelde Jeroom in om het goede voorbeeld te geven.

De gesnorde cartoonist met snedige humor – die ook jurylid is van de tv-quiz De Slimste Mens ter Wereld – heeft een euhm.. best unieke livery afgeleverd. Inclusief Amerikaanse arend, liters vogelpoep, een vuurspuwende panda en laserknallende tijger die uit de bek van een witte haai springt.


‘Wat heb ik hier nou aan?’ horen we je denken. Je kan Jerooms design gratis als livery downloaden in Gran Turismo 7 en zelf met deze iconische auto over het circuit vlammen. O, en je kan Jerooms ontwerp ook als car wrap voor je eigen auto winnen.

Wat moet je doen? Gewoon in Gran Turismo 7 (PS4 of PS5) een livery design maken en die delen op sociale media met de hashtag #GT7LiveryCompetition. Kom je als winnaar uit de bus? Dan komt Sony Jerooms unieke car wrap op jouw auto plakken.

Check hieronder de video van Jeroom zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PlayStation België (@playstation_be)

Een reactie achterlaten