fbpx

Capcom lost intense trailer voor Resident Evil Village

Vanavond gaat de tweede demo van Resident Evil Village live op PlayStation. In de demo mag je Castle Dimitrescu verkennen en uitgever Capcom wil ons alvast warm maken voor de speltest met een coole nieuwe trailer. Check de video hierboven.

Zoals in de vorige Village demo, heeft de Castle demo een beperkte speelduur van 30 minuten. Daarbovenop kan je de demo maar gedurende 8 uur spelen. Die testperiode loopt van zondag 25 april 19u tot 3u ’s nachts. Wees er dus snel bij als je een keertje aan de slag wil met Resident Evil Village. Je kan de demo nu al downloaden op je PS5 of PS4, maar pas vanaf 19u wordt die speelbaar.


Wie geen zin heeft om alles zo overhaast te doen, kan ook wachten tot 2 mei. Op die dag gaat de volledige demo (met beide delen) live op alle platformen. Maar ook dan is de speltest slechts toegankelijk voor 24 uur, te beginnen om 02u00 ’s nachts op 2 mei. Of je ook werkelijk slechts een uur te spelen is niet duidelijk, maar wij gokken van wel.

Wie deze regels bedacht heeft? Geen idee, maar het is duidelijk dat Capcom niet veel van de game wil tonen voor de officiële release op 7 mei.

Een reactie achterlaten