fbpx

Call of Duty-veteranen moeten hun nieuwe studio al sluiten

deviation studios

Jason Blundell en Dave Anthony, twee veteranen van Call of Duty-studio Treyarch, hebben hun gloednieuwe studio Deviation Games al moeten sluiten nog voor hun eerste game af is. Nochtans keken veel gamers uit naar het eerste project, omdat de ontwikkelaar een samenwerking met Sony hadden.

Kriste Stull, het hoofd van HR bij de studio, deelde het nieuws op LinkedIn. Opvallend genoeg werd er geen reden gegeven voor de sluiting. Al houdt de studio wel nog een netwerk-event om alle getroffen medewerkers te begeleiden naar een nieuwe job.


Devation Games werd opgericht in 2021 en zou werken aan ambitieus nieuw project. Wat dat project juist inhield, is niet bekend. Maar gezien Jason Blundell en Dave Anthony veteranen waren van Treyarch, gokken wij op een first-person shooter. Treyarch werd immers groot met Call of Duty-titels World at War en Black Ops.

Blundell noemde het project enorm ambitieus, met een heleboel inhoud en een sterke focus op actie en energie. Gezien de studio de deuren heeft moeten sluiten, is het project mee ter ziele gegaan.

Een reactie achterlaten