fbpx

‘Call of Duty 2023 wordt voortzetting van Modern Warfare 2’

call of duty modern warfare 2

Hard bezig met het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2?  Dan hebben we goed nieuws. Hoewel Activision oorspronkelijk geen grote release had gepland voor dit najaar, heeft de uitgever zijn planning gewijzigd.

Vorig jaar liet Jason Schreier van Bloomberg nog weten dat er in 2023 geen nieuwe hoofdgame in de Call of Duty-serie zou verschijnen. Activision zou enkel een lijvige DLC-expansie uitbrengen voor de game. Volgens Bloomberg zijn die plannen nu aangepast.


Activision wil nu toch een full game uitbrengen die in het verlengde ligt van Modern Warfare 2. Modern Warfare 2 inclusief lijvige expansie? Of toch een volledig nieuwe game? Hoe het precies in zijn werk gaat, is nog onbekend. Studio van dienst is trouwens Sledgehammer Games.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Opvallend is wel dat ontwikkelaar Sledgehammer Games alle maps en modi zal overnemen uit Modern Warfare 2. Al laat Bloomberg weten dat ook die plannen nog kunnen veranderen.

In ieder geval wil Activision wel verzekeren dat het concept van de jaarlijkse Call of Duty blijft bestaan. De uitgever heeft immers nog ‘meerdere Call of Duty ervaringen’ gepland voor de komende jaren.

Op dit moment is er veel heisa rond de franchise. Call of Duty speelt namelijk een sleutelrol in de door Sony gecontesteerde overname van Activision Blizzard door Microsoft.

Laat een reactie achter