fbpx

‘Geen nieuwe Call of Duty in 2023, wel expansie voor Modern Warfare 2’

call of duty modern warfare 2

Volgens een nieuw gerucht brengt Activision in 2023 geen nieuwe Call of Duty uit. De uitgever heeft in de plaats een lijvige expansie voor Modern Warfare 2 gepland die ook een campaign-uitbreiding bevat.

Het gerucht stak al in februari de kop op: het financiële persbureau Bloomberg meldde toen dat Activision zijn plannen voor de nieuwe Call of Duty van 2023 had geschrapt. Activision reageerde, maar ontkende niet.


Call of Duty-leaker TheGhostofHope bevestigt nu dat gerucht: Activision zou in 2023 een expansie uitbrengen voor Modern Warfare 2 en een nieuwe Call of Duty overslaan.

Die expansie bevat naast een nieuwe campaign ook een ‘greatest hits map pack’ voor de multiplayer. Daarin zitten zowel klassieke maps uit Modern Warfare 2 als andere maps uit de serie. Ook journalist Jason Schreier bevestigt dat nieuws.

Geen nieuwe Call of Duty in 2023 dus, al blijft het nog wachten op de officiële bevestiging van Activision. Verwacht die echter niet voor de release van Modern Warfare 2 op 28 oktober. Kwestie van de aandacht niet af te leiden van hun grote release.

In 2024 zou ontwikkelaar Treyarch een nieuwe Call of Duty releasen en erna is die van Sledgehammer aan de beurt. En dat zou volgens insiders Advanced Warfare 2 worden. Modern Warfare 2 die eind deze maand verschijnt, wordt ontwikkeld door Infinity Ward.

Een reactie achterlaten