fbpx

Bloederige vampierenshooter Evil West heeft releasedatum beet

Dit najaar komt het wilde westen in aanraking met een paranormale bedreiging. Enter Evil West, een third-person shooter van ontwikkelaar Flying Wild Hog, waarin je als revolverheld moet afrekenen met een uit de kluiten gewassen vampierennest. Uitgever Focus Home laat weten dat de game op 20 september komt.

In de trailer hierboven zien we gunslinger Jesse Rentier aan het werk. Hij probeert de hulpeloze burgers van het wilde westen tegen een vampierenbedreiging te beschermen. Al is Jesse’s oorlog een beetje persoonlijker. Hij werkt voor de undercover monsterjagerfirma van zijn vader.


De actie ziet er alvast bijzonder bruut uit. Zo beschik je over een arsenaal aan knal- en close combatwapens die je gaandeweg kan upgraden. O ja, en verschillende paranormale skills die je kan unlocken. Ook cool: je kan de game zowel solo als in co-op spelen. Vampieren kapot knallen met six-shooters, samen met een vriend? Count us in.

De Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog kennen we vooral van de bijzonder bloederige Shadow Warrior-serie. En ook hier vliegt het bloed en de ingewanden in het rond.

Evil West komt op 20 september naar PS4, PS5, Xbox en PC.

Een reactie achterlaten