fbpx

Black Myth: Wukong toont indrukwekkende boss battles

black myth wukong.jpg

Dat Black Myth: Wukong op grafisch vlak een uitblinker is, staat buiten kijf. In een nieuwe gameplayvideo krijgen we een stevige portie baasgevechten. En die zien er verbluffend goed uit.

De video zet zo’n vijf verschillende baasgevechten in de kijker. Zo zien we achtereenvolgens een stroomgeleidende draak, een Chinese versie van Master Splinter, een uit de kluiten gewassen boeddha, zwarte grizzlybeer en een kungfukikker. Let vooral op de vloeiende en acrobatische moves van Sun Wukong, het hoofdpersonage.


Volgens gelekte informatie zijn deze gevechten nog maar het topje van de ijsberg. De uiteindelijk game zou meer dan 80 verschillende boss battles bevatten.

De actiegame van ontwikkelaar Game Science is losjes gebaseerd op het 16e eeuwse Chinese verhaal Journey to the West. Als speler kom je terecht in een magisch rijk vol mysterieuze wezens geïnspireerd door de Chinese mythologie.

Black Myth: Wukong verschijnt op 20 augustus voor PS5 en pc. De Xbox versie heeft meer optimalisatie nodig en verschijnt daarom later.

Een reactie achterlaten