fbpx

Gelekt: Black Myth: Wukong heeft maar liefst 80 boss fights

Black Myth Wukong

De verwachtingen voor Black Myth: Wukong liggen immens hoog. De mythologische actiegame die in augustus verschijnt, ziet er niet alleen geweldig uit, volgens gelekte info is de titel ook enorm. Black Myth: Wukong zou immers zo’n 80 boss battles serveren.

Het nieuws werd gedeeld door Lunatic Ignus, die beweert bronnen te hebben bij de Chinese ontwikkelaar Game Science. Volgens de leaker bevat Black Myth: Wukong maar liefst 160 verschillende types vijanden. En bevat de game zo’n 80 boss battles. Ter vergelijking: Bloodborne heeft 66 verschillende types vijanden en 17 normale boss battles.


Volgens de leaker is Black Myth: Wukong net iets gemakkelijker dan souls-games en is het qua uitdaging vergelijkbaar met de PS5-game Stellar Blade. Bovendien bevat de game meerdere eindes. Ook voegt de leaker toe dat de titel meteen een New Game+ zal hebben bij launch.

Hoe de balans is verdeeld tussen exploratie en gevechten, is niet bekend. Maar het is duidelijk dat je heel wat mythische beesten op de bek mag slaan.

Wat denk jij van de gelekte info?

Een reactie achterlaten