fbpx

“BioShock 4 wordt PlayStation exclusive”

In de aanloop naar E3 duiken er tal van geruchten op en dat is dit jaar niet anders. Zo stelt een nieuwe roddel dat BioShock 4 exclusief zou verschijnen voor PlayStation consoles. Veel meer details zijn er nog niet.

Het gerucht kwam aan het licht via de Xbox Era podcast. In de nieuwste aflevering wordt vermeld dat BioShock 4 enkel zou verschijnen voor PlayStation. Volgens Xbox Era is echter het niet duidelijk of de exclusiviteit permanent of tijdelijk is. De volledige video kan je hieronder bekijken.


Aan Take-Two Interactive zullen we geen verduidelijking moeten vragen, omdat de uitgever nooit commentaar geeft op geruchten en speculatie. Al lijkt het ons eerlijk gezegd niet logisch dat de uitgever van onder andere GTA een titel als BioShock exclusief maakt.

Wat we wel weten, is dat BioShock 4 ontwikkeld wordt met de gloednieuwe Unreal Engine 5. Dat bracht een vacature op de website van ontwikkelaar Cloud Chamber immers naar voren. De Unreal Engine geeft fantastische resultaten op next-gen consoles, dat toonden de makers vorige week met een indrukwekkende tech-demo.

Een reactie achterlaten