fbpx

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition aangekondigd

Beyond Good Evil

Ubisoft heeft een 20th Anniversary Edition van Beyond Good & Evil aangekondigd. Afgelopen nacht lekte de game via de Xbox Store, waardoor de uitgever zich genoodzaakt zag de game te onthullen.  Meer info volgt in 2024.

De 20th Anniversary Edition van Beyond Good & Evil lekte afgelopen nacht via Xbox Live. Het platform vermeldde zowel een Xbox Series als Xbox One versie van de game. Ook alle Achievements waren te raadplegen op het netwerk, wat doet vermoeden dat release nabij is.


Het Xbox Live lek onthulde heel wat details van de game. Zo ondersteunt de game een 4K-resolutie met 60 fps. Daarnaast krijgt de game een grafisch update, verbeterde besturing en audio, alsook autosave en cross-save features.

Enkele fans ontdekten na het lek dat de game zelfs al speelbaar was via Ubisoft+ op Xbox. Dat de game eraan komt, staat dus buiten kijf. Toen Ubisoft op de hoogte gebracht werd van het lek, kon de uitgever niet anders dan de game onthullen.

Vraag blijft natuurlijk of Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition een remake wordt, of een remaster van Beyond Good & Evil HD. Helaas loste Ubisoft daar nog geen details van, al is de uitgever toegewijd om van de game ‘een ervaring te maken die een eerbetoon is aan het avontuur van de originele release’, die verscheen in 2003.

Hoe het met Beyond Good & Evil 2 zit, is een andere vraag. De ambitieuze sequel werd reeds in 2008 aangekondigd, maar lijkt helemaal van de radar verdwenen. Begin dit jaar liet Ubisoft nog weten dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

Een reactie achterlaten